Cumparam obiecte de arta

Cumparam obiecte de arta

(ATENTIE !!! Momentan cumparam doar obiecte din aur si argint sau alt metal pretios, indiferent de vechime. Deasemenea cumparam ceasuri vechi de valoare)

Tablouri consacrate in rame de valoare

 

  • Suntem un grup de colectionari, pasionati de arta si antichitati!
  • Cumparam orice fel de obiect de arta de valoare, opera a unui artist cunoscut.
  • Cumparam statuete, obiecte de mobilier, ceasuri, pendule, candelabre, portelenuri sfesnice si alte obiecte de arta.
  • Cunoatem faptul ca pentru cei mai multi dintre noi  valoarea sentimentala a lucrurilor  este considerata a depasi valoarea financiara a acestora si de aceea noi tratam clientii cu mult respect si consideratie.
  • Vom gasi impreuna solutii pentru ca dvs. sa vindeti obiectele de arta pe care le detineti la un pret corect si care sa reflecte in totalitate valoarea reala a acelor obiecte.
  • Confidentialitatea si discretia sunt principii pe care le respectam cu sfintenie. Clientii nostri stiu si apreciaza aceste lucruri.
  • Nu uitati ! Numai la noi arta si valoarea sunt apreciate in mod real si serios. Numai noi cumparam obiecte de arta la cel mai corect si probabil cel mai bun pret de pe piata.

Mai jos aveti o lista cu toate categoriile de obiecte care prezinta un interes pentru noi… daca sunt de valoare.

Evaluarea acestora se face de catre specialistii nostri la sediul nostru.

  Statuete si obiecte de arta

Cumparam obiecte din urmatoarele categorii:

Bani, obiecte de valoare, Bancnote, Monede, Obiecte din argint, Obiecte din aur, Obiecte din cristal, Pietre pretioase, Mobilier, Mese, Scaune, Birouri, Noptiere, Cutii, Cuffere, Paturi, Dulapuri, Comode, Canapele, Bijuterii si accesorii, Inele, Bratari, Cercei, Brose, Ceasuri, Ceasuri de mana, Ceasuri cu pendul, Ceasuri de buzunar,  Ceasuri de semineu, Ceasuri de perete, Obiecte decorative, Covoare, Candele, Lampi, Vaze, Carafa, Oglinzi, Scrumiere, Sfesnice, Colectii, Timbre, Servetele, Figurine, Parfum, Carti, Jucarii, Harti, Discuri bakelite, Arta, Reproduceri, Picturi, tablouri, icoane, Sculptura, statui, Masinarii, Radio, Automobile, Biciclete, Masini de cusut, Masini de scris, Aparate foto – video, Telefoane, Gospodarie, Tacamuri, Pahare, Cesti, Alte antichitati, Portelan si ceramice, Instrumente muzicale, Rustice, Bisericesti, Metal si fonta, Insigne, Medalii, Brevete, Arme, etc,


Antichitati si obiecte de arta

Retineti ca pentru moment nu cumparam obiecte de mobilier, tablouri sau alte obiecte vechi decat daca sunt din metale pretioase. Cumparam ceasuri vechi de valoare.

Pentru orice informatii ai la dispozitie:

Pagina de Contact

– Telefon: 0731.11.33.55

– Telefon: 0720.33.66.99

Pagina de Facebook

Site-uri partenere:

Cumparam diamante si ceasuri –  Cumparam aur, argint, cupru  –  Magazin online ceasuri

 

Comments are closed.